Natuur & Landschaps Camping

Camping
Het koningsdiep

Natuur & Landschaps Camping

Een kleinschalig opgezette camping om van te genieten!

We bieden rolstoelvriendelijk faciliteiten, ruime kampeerplaatsen, moderne sanitaire voorzieningen en we zijn gevestigd in een prachtig natuurgebied nabij Beetsterzwaag, Bakkeveen en Drachten.

Wat onze gasten zeggen

Wat een mooi verzorgde camping! Enorm grote plaatsen, heerlijk dik groen grasveld, prima sanitair. Achter de camping een beek, en volop wandel/fietsmogelijkheden. Elke dag kwam de dochter langs met ijsjes en verse eieren, zodat ze een zakcentje kon verdienen. Mooie uitvalsplaats om Friesland verder te ontdekken. Tip: in Beetsterzwaag is een trefpunt waarvan een prachtige wandelroute te volgen is, deels door bos, deels door dorpje Olterp.

Bezoeker

Weekendje doorgebracht op boerderijcamping t Koningsdiep. Rustige zeer nette camping met grote ruime plaatsen, Schoon net santair gemoedelijke eigenaren, Eigen paard kan mee, hiervoor staan ruime stallen en weide ,s beschikbaar, Prachtig gelegen aan de rand van de bossen bij Beesterzwaag, Drachten voor het winkelen binnen 6 km.

Bezoeker

Ruime plaatsen, perfect sanitair, alles wordt goed onderhouden. De omgeving is erg mooi en het nabijgelegen Beetsterzwaag is een leuk en levendig dorp. Je kunt in deze omgeving prachtig fietsen. Wij stonden er voor de tweede keer en we komen ongetwijfeld nog eens terug.

Bezoeker

Zoek je een camping met veel rust. Schitterende plekken. Prima en ruim, ook voor rolstoelers, sanitair dan moet je hier wezen. Je kunt direct vanuit de camping de natuur in waar je ijsvogels, ooievaars en soms een kraanvogel kunt zien. Ook zitten er veel herten en hazen.

Bezoeker